20. September - Workshop med Dips

DIPS AS inviterer til Pizza, brus og øl i våre lokaler Torsdag 20. september 2018 klokken 16:00. Vi vil kjøre en kort bedriftspresentasjon, workshop med oppgaveløsing og intervjuer. I tillegg drar vi en tur ut på byen for de som ønsker.

TL;DR:

• Hva: Workshop “Kryssplatform web applikasjon i .Net Core”
  • Når: 20. september kl 16:00
  • Hvor: DIPS sørger for transport fra universitetet
  • Mat: Pizza, brus og øl
  • Bedrift: DIPS AS

Påmelding sendes på mail, så husk å sjekke mailen din!

Vi ønsker at du skal bli bedre kjent med oss og hvilke muligheter som finnes i DIPS. Vi ønsker å ansette flere nyutdannede til Tromsø, Bodø, Trondheim eller Oslo kontoret vårt. Hvis du ønsker å jobbe i DIPS så vil vi tilby speedintervju!

De 30 første som melder seg på Pizza, øl og workshoppen får delta på den. Speedintervju vil vi arrangere for alle som ønsker mulighet til å jobbe i DIPS.

I workshoppen skal vi vise hvordan .Net Core lar oss lage en kryssplattform web applikasjon, før vi bruker Docker som kjøremiljø og vi til slutt deler den opp i flere mikrotjenester som vi orkestrerer med Docker Compose. Frist for påmelding er fredag 14. September og påmeldingsskjema sendes ut pr epost

DIPS AS sørger for transport fra Universitetet til DIPS AS sine nye og fine lokaler på Stakkevolveien 41. Vell møtt!

Minner at vi også kan nåes på td@list.uit.no hvis du lurer på noe.

Lenke til arrangementet på facebook